- Pančevo web portal - https://www.pancevo.co.rs -

Pančevac o Pancevo.co.rs portalu

Pančevo dobilo web portal
Nova zvezda na internet nebu

Naš grad je pre nepunih mesec dana dobio svoj internet portal www.pancevo.co.rs. Mladi autori Miloš Spasić i Marko Sekulić pokrenuli su sajt na kome Pančevci mogu da se zabave i da pronađu korisne informacije.

– Naša zamisao bila je da korisnicima ponudimo zabavu i obaveštenja o interesantnim dešavanjima u našem gradu. Mnogo radimo na tome da dopunimo sadržaj i unesemo korisne novine. Želimo da ostvarimo punu saradnju s našim korisnicima, zbog čega je i otvorena mogućnost da nam građani pošalju vest i fotografije ili da s nama kontaktiraju putem meila ukoliko imaju neki predlog ili su im potrebne naše usluge. Sve smo to pokrenuli kako bismo postigli naš cilj, a to je da ovaj internet portal bude početna stranica za sve Pančevce koji koriste internet – kažu autori.

Na adresi www.pancevo.co.rs, pored ostalog, mogu se naći i besplatni sadržaji (knjige, programi, igrice i slično), IRC JAVA chat, forum i reklamni prostor.

Za oko mesec dana zabeleženo je preko 700 jedinstvenih (ukupno više od 4.500) poseta. Zasad tridesetak ljudi dnevno poseti portal, što je odličan rezultat, a broj posetilaca svakog dana se povećava. Svi koji posete sajt, mogu da učestvuju u unapređivanju ovog projekta i da doprinesu njegovom razvoju.

I. P.

Vest je preuzeta iz Pančevca.