- Pančevo web portal - https://www.pancevo.co.rs -

Karneval fenomenalan, Pančevo kao Rio

Da se neko se nebovešten našao u centru Pančeva 16.06.2007 oko 20:15h pomislio bi da se nalazi u Riu de Ženeiru. Ceo grad je blještao dok je karnevalska povorka prolazila glavnom ulicom. More šarenih maski i kostima, dobra muzika i pre svega veseli izvodjači i posmatrači učinili su da naš grad stvarno podseti na Rio. Po oceni svih učesnika i posmatrača završeni karneval je najuspešniji i najmasovniji do sada.

Povorka sa gostima iz Hrvatske, Crne Gore, Brazila, Makedonije, Rumunije i ostalih zemalja izgledala je više nego dobro, odličan vatromet koji je dugo trajao, grad prepun ljudi i omladine kao nikada do sada… Def. u našem gradu je zaživela manifestacija na koju možemo biti ponosni i koja na visokom nivou prezentuje naš grad na Evropskoj i svetskoj turističkoj sceni. Na nama je sada težak, odgovoran, a u isto vreme lep zadatak da svi damo svoj doprinos kako bi svake sledeće godine karneval bio još bolji i lepši.

Slike nam je poslala naša sugradjanka Milica Bonin i mi joj se ovom prilikom na tome zahvaljujemo. Takodje pozivamo i sve ostale sugradjane ako imaju zanimljive slike sa karnevala, a žele da ih podele sa svima neka ih pošalju na mail kontakt@pancevo.co.rs i mi ćemo ih dodati u naš album.
Pogledajte još slika sa karnevala u Pancevo.co.rs foto albumu.