- Pančevo web portal - https://www.pancevo.co.rs -

Održan osmi po redu moto skup u Pančevu

Prethodnog vikenda Pančevo je ličilo na veliki poligon za moto trke. Preko hiljadu motorista koji su krstarili okolo izazivali su divljenje uglavnom kod mladjih generacija Pačevaca dok su ih se ostali malo plašili, gledali sa nevericom i sklanjali se sa ulica. Gradom je odzvanjao zvuk njihovih besnih mašina i širio se miris benzina. Adrenalin se prosto mogao osetiti u vazduhu, odavno u našem gradu nije bilo tako živo i uzbudljivo.

U organizaciji Pančevačkog moto kluba “COYOTE” 13.07.2007 na pančevačkom keju održan je osmi po redu moto skup. Gosti iz Slovačke, Bugarske, Mađarske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i cele Srbije došli su u naš grad u velikom broju i napravili fantastičnu atmosferu. Pogledajte kratak pregleg dogadjaja u petak:

Organizatori su postavili odličnu binu sa koje je celo veče treštao urnebesni rokenrol. Nastupili su bendovi “Plutonija”, “Night Shift” i “Trouble Heart”. I dok su se na sceni redjali hitovi publika je uživala i super se zabavljala. Jedina začkoljica je bila što se ulaz po prvi put plaćao. Cena je bila 200din za publiku(veče) i 300din za motoriste(vikend). Medjutim to nije umanljilo broj gledalaca koji očigledno nisu žalili da izdvoje tu sumu za jedan ovakav dogadjaj.

Za ljubitelje dobrog rokenrola izdvojili smo nastup grupe “Plutonija” i pesmu “Eye of the tiger” :

Može se slobodno reći da su Pančevci uživali u zvuku jakih mašina i dobrog rokenrola. Dogadjaje kao što je ovaj trebalo bi češće organizovati. Ovaj skup je uneo živost i takvu pozitivnu energiju koja se odavno nije osetila. Broj mladih na skupu to def. potvrdjuje. Ostatak slika sa moto skupa pogledajte u našem foto albumu.

U subotu 14. jula je bio centralni dogadjaj. Oko 14h je bio defile motorista koji su prozujali gradom, a zatim je oko 18h sati na brežuljku iza Kluba Vojske održan za posetioce extra zanimljivi “Extreme Cross Show”. Uveče je održan još jedan koncert, od 21:30h nastupili su bendovi “Rok misija”, “Atomic Sunset” i “Blues Delivers”. Manifestacija je završena u nedelju ujutru tradicionalnim doručkom bajkera. Skup je bio posećeniji nego ikad, a organizator je zaslužio čistu desetku. Svi jedva čekamo sledeći skup, jer ako nastavi u ovom pravcu možemo očekivati samo još bolji provod.