Pušten u rad novi kružni tok i semafor u Pančevu

Pošaljite email-om Pošaljite email-om Odštampajte Odštampajte

Kruzni tok kod zelene pijaceKruzni tok kod zelene pijace 2Kruzni tok kod zelene pijace 3Radovi na uredjenju kolovoza i parkinga ispred Pančevačke zelene pijace polako se privode kraju. Pre nekoliko dana u rad je pušten novi kružni tok. On bi trebalo da eliminiše zastoje i nezgode koje su se ranije dešavale na tom mestu zbog loše rešene raskrsnice. Sada je konačno uveden red i ulice Oslobodjenja, Nemanjina i Lava Tolstoja spojene su na najbolji mogući način. Ovaj novi kružni trebalo bi da olakša život vozačima i pešacima u znatnoj meri.

Uredjene prostora oko kružnog toka, kao i radovi na uredjenju Nemanjine ulice usporeno napreduju zbog snežnih padavina i niskih temperatura prethodnih dana.

Postavljen semafor ispred poljoprivredne škole Josif Pančić

Semafor ispred poljoprivredne škole Josif PančićSemafor ispred poljoprivredne škole Josif Pančić 2Semafor ispred poljoprivredne škole Josif Pančić 3Već dugi niz godina raskrsnica ispred poljoprivredne škole Josif Pančić je prava crna tačka u Pančevačkom saobraćaju. To mesto gde se Makedonska ulica uključuje na Novoseljanski put je glavni ulaz i izlaz sa naselja Mladost. Broj saobraćajnih nezgoda koji se dogodio na toj raskrsnici je strahovit.

Medjutim konačno će tome da se stane u kraj, postavljen je semafor koji će da reguliše saobraćaj, a sama raskrsnica je rekonstruisana i modernizovana. Tako sada sva vozila koja se kreću iz pravca grada, a žele da skrenu ka naselju Mladost, sada imaju svoju posebnu traku za skretanje desno. Napokon će djaci poljoprivredne škole Josif Pančić moći bezbedno da prelaze Novoseljanski put, a i stanovnicima naselja Mladost je olakšano kretanje ka gradu i prelazak ove opterećene saobraćajnice.

Napisano u kategoriji Gradske vesti | Autor M. S. dana 18.12.2007 u 11:34h

Pošaljite na: FacebookTwitterPratite naše vesti preko RSS-a

Srodne vesti

Ostavite komentar