Otvoreno klizalište na Sportskom centru Mladost

Pošaljite email-om Pošaljite email-om Odštampajte Odštampajte

Klizalište na Sportskom centru Mladost - naplatna kućicaKlizalište na Sportskom centru Mladost - pogled sa straneKlizalište na Sportskom centru Mladost - pogled na ledDesetak dana pre Nove godine na Sportskom centru Mladost otvoreno je klizalište “Ice Land”. Klizalište je postavljeno na mestu glavnog rukometnog terena. Led se redovno ravna i uslovi za klizanje su odlični. Ovo je sjajna prilika za one koji znaju da klizaju da usavrše svoje znanje, a za one koji ne znaju da nauče.

Cene, radno vreme i pravila ponašanja na klizalištu

Cene korišćenja klizališta i radno vreme

Klizalište na Sportskom centru Mladost - cene i  radno vremeCena korišćenja klizališta sa spostvenim klizaljkama je 200 dinara za ceo dan, a ukoliko nemate klizaljke možete ih iznajmiti na licu mesta i tada celodnevno klizanje sa iznajmljenim klizaljkama košta 350 dinara. Radno vreme klizališta je od 9 do 23h. Termini za klizanje koji se vide na slici pored nisu važeći, klizalište radi puno radno vreme bez pauze, tj. kada kupite kartu ona važi od trenutka kupovine do kraja radnog vremena tog dana.

Napomena: Cene i termini klizanja su promenjivi, jedina pouzdana informacija o istima je ona koju dobijete na licu mesta.

Pravila ponašanja na klizalištu

Klizalište na Sportskom centru Mladost - pravila ponašanjaDa biste mogli u potpunosti uživati u čarima ovog zimskog sporta jako je bitno da bezbedno klizate i poštujete pravila ponašanja. Na klizalištu sami odgovarate za svoju bezbednost i bezbednost ljudi oko vas. Zabranjeno je bacanje smeća, ometanje drugih klizača, pušenje itd. Da biste pogledali sva pravila ponašanja na klizalištu kliknite na sliku pored.

Lokacija Sportskog centra i klizališta na mapi Pančeva

Lokacija Sportskog Centra Mladost na mapi PančevaZa sve one koji bi voleli da se oprobaju u klizanju, a nekim slučajem ne znaju gde se nalazi Sportski centar Mladost, postavili smo mapu da se lakše snadjete. Da biste je pogledali samo kliknite na sliku pored. Klizalište se nalazi odmah posle glavnog ulaza u Sportski centar, nemoguće je da ga promašite. 🙂

Napisano u kategoriji Gradske vesti | Autor M. S. dana 7.1.2008 u 2:43h

Pošaljite na: FacebookTwitterPratite naše vesti preko RSS-a

Srodne vesti

Jedan komentar na “Otvoreno klizalište na Sportskom centru Mladost”

  1. saphir kaže: 17.1.2008 u 9:02h

    jaooo kako je ovo pusto … ocigledno nasi uspesni U20(mladi) hokejasi nisu iz Panceva 😛

Ostavite komentar