Potpisan prvi ugovor za Univerzijadu 2009

Pošaljite email-om Pošaljite email-om Odštampajte Odštampajte

Univerzijada 2009 - logoOpština Pančevo i preduzeće “Univerzijada Beograd 2009” potpisale su 21.03.2008. prvi ugovor o održavanju dela velike sportske manifestacije u Pančevu. Ugovor je potpisan između JKP “Mladost” Pančevo koga zastupa direktor Marko Mrkić i preduzeća “Univerzijada Beograd 2009” koga zastupa generalni direktor Siniša Jasnić, uz prisustvo predsednika opštine Pančevo Srđana Mikovića i zamenika predsednika opštine Milutina Tomovića.

Ugovor predviđa da JKP “Mladost” ustupi sportsku halu “Strelište” Univerzijadi na korišćenje za vreme održavanja takmičenja uključujući i period od 15 dana pre i nakon završetka sportske manifestacije. Preduzeće UB2009 će finansirati opremanje hale sa svom neophodnom opremom proizvedenom po FISU standardima, koja uključuje klima uređaje, protivpožarnu zaštitu, postavljanje staklene fasade i ostalu neophodnu opremu.

Ovde će se održavati pripreme za takmičenja i sama takmičenja pre svega za odbojku i rukomet , i ovo je prvi ugovor koji dovodi Univerzijadu 2009. u Pančevo, a u narednom periodu se očekuje angažovanje i ostalih kapaciteta koja pored planirane sportske hale “Bagremar” uključuju i sportsku salu Srednje medicinske škole i OŠ “Jovan Jovanović Zmaj”.

Izvor informacija Opština Pančevo.

Napisano u kategoriji Gradske vesti | Autor M. S. dana 6.4.2008 u 12:22h Ključne reči: l l l

Pošaljite na: FacebookTwitterPratite naše vesti preko RSS-a

Srodne vesti

Ostavite komentar