Tuborg green spot žurka u Pančevu

Pošaljite email-om Pošaljite email-om Odštampajte Odštampajte

TuborgNa Platou Kluba vojske u Pančevu, 26. aprila, biće organizovana Tuborg Green spot žurka. Nastupiće DJ-evi Aćim, Miks i Mirko. Žurka je deo Tuborgove Green spot turneje tokom koje su planirane žurke u 28 gradova u Srbiji.

Tuborg Green spot žurke su zamišljene kao putujuća diskoteka kapaciteta do 2000 ljudi, koja sadrži kompletnu rasvetu, šankove, audio tehniku, DJ binu i sve ostalo potrebno za organizovanje takvog dogadjaja.

Kako je najavljeno, na Green spot žurkama će nastupiti veliki broj domaćih DJ-eva. Mirko i Miks, Marko Vuković, Aćim, Ojša, Goran Starčević i mnogi drugi DJ-evi.

Green spot žurke su počele od marta meseca i planirano je da traju do kraja godine. Biće organizovane skoro svakog vikenda u većim gradovima širom Srbije. Kako najavljuje Tuborg tim, 11 Green spot žurki će se održati u Vojvodini, 14 u Centralnoj i 4 u Južnoj Srbiji.

Karte za sve Tuborg Green spot žurke su besplatne, ali se bez njih ne može ući na žurku. Do ulaznica se može doći putem medija, a deliće ih i Tuborg timovi po kafićima i klubovima.

Tuborg Green spot žurka u Pančevu, održaće se 26. aprila, na Platou kluba vojske, sa početkom u 22h.

Izvor informacija B92.

Napisano u kategoriji Najave dešavanja | Autor M. S. dana 21.4.2008 u 5:39h Ključne reči: l l l l

Pošaljite na: FacebookTwitterPratite naše najave preko RSS-a

Srodne vesti

Ostavite komentar