Na trgu ispred zgrade Opštine večeras počinje "Pan mjuzik" festival

Pošaljite email-om Pošaljite email-om Odštampajte Odštampajte

Pan mjuzik festivalNa trgu ispred zgrade Opštine Pančevo večeras počinje medjunarodni muzički festival "Pan mjuzik".

Festival će trajati dva dana(29. i 30. avgust) i na njemu će nastupiti muzičari iz Makedonije, Rumunije, Litvanije, Ukrajine, Nigerije, Kube, Grčke, kao i domaći izvodjači Ivan Gavrilović i Maja Nikolić.

Srdjan Gligorijević, izvršni direktor festivala, poznatiji kao pevač Dzimi Barka, najavio je da će u revijalnom delu festivala "Pan mjuzik" učestvovati pevači Dado Topić i Miki Jevremović.

Večeras je na festivalskom programu "Veče novih nada", na kojem će se ljubiteljima zabavne muzike u Pančevu predstaviti talentovani, neafirmisani muzičari. Nakon toga predvidjeno je revijalno predstavljanje stranih učesnika. Na kraju današnje festivalske večeri koncert će održati popularni pevač Djordje David.

U subotu uveče na programu je finale festivala. Na finalnoj večeri će se takmičiti "Čarter bend", Ivan Gavrilović i Maja Nikolić. Nakon njih nastupiće gosti iz Makedonije, Rumunije, Litvanije, Ukrajine, Nigerije, Kube i Grčke. Po završetku finala svoj nastup održaće Miki Jevremović, a zatim će nastupiti Dado Topić koga će pratiti Vasil Hadžimanov bend.

Napisano u kategoriji Najave dešavanja | Autor M. S. dana 29.8.2008 u 4:59h Ključne reči: l l

Pošaljite na: FacebookTwitterPratite naše najave preko RSS-a

Srodne vesti

Ostavite komentar