- Pančevo web portal - https://www.pancevo.co.rs -

Otvaranje Dis supermarketa

Građani Pančeva i okoline imaće priliku da u skorijoj budućnosti na jednom mestu zadovolje čitav niz potreba za kupovinom različitih proizvoda. Otvaranjem DIS supermarketa 27. aprila, označiće se završetak prve faze izgradnje „Retail Parka Pančevo“.

„Retail Park Pančevo“ nalazi se u ulici Miloša Obrenovića br. 12, prostiraće se na 7.3h i imaće oko 30.000m2 korisne površine. „Retail Parku Pančevo“ je lako pristupiti iz svih pravaca, a obezbeđen je i veliki parking.

Investitor čitavog projekta je izraelska kompanija Aviv Arlon Group-a koja predstavlja jednu od najpoznatijih građevinskih kompanija u Izraelu. Ista kompanija stoji iza nekoliko retail centara u regionu od kojih su najpoznatiji oni u Budimpešti, Sofiji, Plovdivu.

Zahvaljujući svom iskustvu u menadžmentu tržnih centara i njihovom pretvaranju u predivne oaze za uživanje čitavih porodica, očekuje se veliki broj posetilaca ne samo iz Pančeva nego i iz Beograda i okoline.

Želja Aviv Arlon Grupe je da se građanima Pančeva i Srbije pruži prilika da na jednom mestu zadovolje čitav niz svojih potreba za kupovinom različitih proizvoda. Upravo to je i bio jedan od najvažnijih motiva za izgradnju ovog prostora.

Entuzijazam i preduzimljivost građana Pančeva u velikoj meri pomažu realizaciju ovog projekta, čija je prva faza upravo okončana. „Retail Park Pančevo“ sagrađen je najsavremenijim građevinskim tehnikama uz korišćenje najnovijih tehnologija i puno poštovanje najviših građevinskih i ekoloških standarda.

Kada bude kompletno završen „Retail Park Pančevo“ prostiraće se na površini od 7,3h i imaće oko 30.000m2 korisnog prostora koji će biti ispunjen različitim šoping sadržajima. Osim supermarketa kompanije ’’Dis’’ čijim otvaranjem i završavamo I fazu izgradnje, biće prisutni i vodeći retail brendovi na tržištu Srbije kao i neki novi koji će se po prvi put predstaviti u „Retail Parku Pančevo“. Brojni kafići i restorani, kao i sadržaji za decu, omogućiće celodnevno uživanje čitavim porodicama. Za sve posetioce centra biće obezbeđen i veliki parking.

Najavu događaja napisala i poslala: Snežana Bandić