Pancevo IRC Java Chat

Uključivanjem u razgovor ili upotrebom Pancevo Java Chat-a pristajete na pravila ponašanja. Ukoliko se ne slažete sa navedenim pravilima - ne koristite Pancevo Java Chat.

Napomena: Da biste koristili Pancevo java chat vaš browser mora imati ugradjenu Java podršku, ukoliko vaš browser nema ugradjenu Java podršku koja je neophodna za funkcionisanje Pancevo java chat-a(obično je to slučaj), instalirajte Java Runtime Environment.

Ukoliko imate problema prilikom ulaska na Pancevo Java Chat kontaktirajte nas i pomoći ćemo vam da rešite problem.

Uputstvo za korišćenje Pancevo Java Chat-a

Ako je vaš browser Mozilla Firefox i ima ugradjenu Java podršku iskočiće vam ovakav prozor:

Uputstvo za povezivanje na Java Chat

Kada udjete na chat da biste skinuli zabranu pristupa kanalima kliknite dvaput brzo na link koji vam se pojavi, kao ovaj uokviren crvenim na slici:

Uputstvo za povezivanje na Java Chat

Otvoriće Vam se novi prozor kao na slici ispod. Ukucajte slova i brojeve sa slike i kliknite "Pošalji".

Uputstvo za povezivanje na Java Chat

Ukoliko ste ukucali sve kao na slici pojaviće Vam se tekst kao na slici ispod. To znači da ste skinuli "zabranu" pristupa kanalima i da možete da zatvorite taj prozor.

Uputstvo za povezivanje na Java Chat

Ova poruka će Vam se pojaviti u Chat prozoru:

Uputstvo za povezivanje na Java Chat

Kada ste skinuli zabranu pristupa kanalima kucajte: /join #pancevo ,a zatim promenite nick tako što ćete kucati bilo gde:
/nick "nick po zelji" ( Na primer: /nick Pera).

Napomena: Imate 3min vremena da skinete zabranu pristupa kanalima. Ukoliko to ne uradite za 3min, server će Vas diskonektovati i pojaviće Vam se sledeća poruka:

Uputstvo za povezivanje na Java Chat

U slučaju da Vam se desi da budete diskonektovani iz bilo kog razloga, samo zatvorite pa ponovo otvorite Chat stranicu i ponovite postupak objašnjen iznad.

Pošaljite nam vaše primedbe, predloge i komentare vezane za Pancewo.ws Java Chat.

Zašto koristiti Pancevo Java Chat

Zato što je Java Chat mnogo lakši za korišćenje i pre svega sigurniji za chatovanje od programa mIRC i drugih IRC klijenata. Java Chat ne pravi nikakve logove na Vašem računaru niti bilo gde drugde tako da Vam je privatnost zagarantovana. Nikakav dodatni softver Vam nije potreban da biste ga koristili sem Java podške. Dakle dok koristite Pancevo Java Chat ne morate ni o čemu da brinete, Vaše je samo da chatujete. :-)