- Pančevo web portal - https://www.pancevo.co.rs -

"In treš" : radionica, konkurs i festival dvominutnih video formi

U organizaciji Doma omladine održace se još jedan ”In treš”, festival kraktog amaterskog filma u okviru koga ce biti i istoimena filmska radionica, kao i konkurs. Kriterijumi za ucešce na ovom filmskom konkursu jesu da se filmom ne bavite profesionalno, zatim da vaš film/video zapis bude u trajanju do 2 minuta i to snimljen bilo kojom tehnologijom (kamera, foto-aparat, kamera na mobilnom telefonu…) na proizvoljnu temu koja se završava na slovo ”Š”.

Prijava za ucešce u radionici je do utorka 16. decembra u Domu omladine Pancevo, u ulici Svetog Save 10, radnim danima od 9 do 14 sati, ili telefonom na broj 311-315. Radionice ce se održavati od 16. do 18. decembra, a vodice ih Ljuba Radovanovic.

”In treš” konkurs, medutim, otvoren je duže. Naime svoje radove na CD-u ili DVD-u možete da dostavite na adresu Doma omladine do 19. decembra, takode od 9 do 14 sati. U nedelju 21. decembra u ”Studiju 21” u 21 sat pocece finalno vece u kojem ce se prikazati filmovi i izabrati tri najbolja za koje su obezbedene nagrade. Zainteresovani autori za ovaj konkurs mogu da se informišu na gore navedeni broj telefona ili da postave pitanje na imejl [email protected].