- Pančevo web portal - http://www.pancevo.co.rs -

Radovi na nadvožnjaku pri kraju

Nadvožnjak u Pančevu kod naselja “Mladost”, na putu za Vršac, od 10. maja 2010. potpuno je zatvoren za saobraćaj. Od tada se putnički automobili preusmeravaju da koriste Skadarsku i Kozaračku ulici u naselju Misa, dok autobusi i kamioni moraju da koriste zaobilaznicu preko Kačareva.

Kao što smo ranije pisali, nadvožnjak je bio u kritičnom stanju, a radovi na rekonstrukciji su više puta odlagani. Tokom radova, predviđeno je da potpuno budu rekonstruisani nasipi koji vode sa obe strane ka nadvožnjaku, a istovremeno, biće popravljena i biciklističko – pešačka staza sa leve strane nadvožnjaka koja je takođe bila u katastrofalnom stanju.

Prema poslednjim informacijama, radovi na nadvožnjaku trebalo bi da budu završeni do 26. juna, ukoliko to vremenski uslovi dozvole. Po završetku rekonstrukcije nadvožnjaka, Grad Pančevo i preduzeće “Putevi Srbije” trebalo bi da potpišu zvanični Protokol prema kojem bi “Putevi Srbije” preuzeli obavezu da asfaltiraju Skadarsku i Kozaračku ulicu.

Pogledajte na slikama kako su tekli radovi na rekonstrukciji nadvožnjaka:

Pogledajte video prilog TV Pančeva
o privođenju kraju radova na nadvožnjaku:

Da li će gradska vlast ispuniti data obećanja i potpisati protokol sa “Putevima Srbije” o asfaltiranju Skadarske i Kozaračke ulice, ostaje nam da vidimo.