Kombajn blokirao nadvožnjak

Pošaljite email-om Pošaljite email-om Odštampajte Odštampajte

Kombajn u kvaruDanas oko 11h nadvožnjak na Novoseljanksom putu kod naselja Mladost blokiran je u potpunosti za saobraćaj u vremenskom intervalu dužem od sat vremena. Uzrok tome je veliki zeleni kombajn koji se pokvario tačno na sredini nadvožnjaka, tj. na njegovom najužem delu. Koliko smo mogli da zaključimo na licu mesta, do nezgode je došlo usled blagog sletanja kombajna sa puta , kome su tom prilikom oštećene osovine i stoga više nije bio u stanju da se pomeri.

U nezgodi nije bilo povredjenih jer je kombajn ostao na putu jednim delom, iako je postojala velika opasnost da se preturi i možda čak upadne u baru Peskanu. Srećom do toga nije došlo. Pančevačka saobraćajna policija je brzo izašla na lice mesta i sa dva patrolna vozila zatvorila prilaz vozilima sa obe strane nadvožnjaka dok se situacija ne raščisti. Pošto je zastoj trajao duže od sat vremena stvorila se nepregledna kolona vozila iz pravca Novog Sela, tako da su stanovnici naselja Mladost bili sprečeni da krenu u pravcu grada, jer je jedan izlaz iz naselja(onaj bliži nadvožnjaku) zatvoren zbog radova na proširenju raskrsnice, a drugi su blokirala vozila koja su stajala u koloni iz pravca Novog Sela.

U trenutku kada je ova vest pisana gužva se i dalje povećavala, a radnici šlep službe su ubrzano radili na tome da osposobe kombajn za kretanje i da ga odvuku sa nadvožnjaka nebili se saobraćaj normalizovao.

Napisano u kategoriji Hronika | Autor M. S. dana 9.11.2007 u 12:56h

Pošaljite na: FacebookTwitterPratite naše vesti preko RSS-a

Srodne vesti

Jedan komentar na “Kombajn blokirao nadvožnjak”

  1. gasha kaže: 16.11.2007 u 12:35h

    tu sam bio 🙂 Bilo je naporno , ali smo obavili job 😛

Ostavite komentar