Unapredite svoj posao reklamirajući se na Pančevo web portalu

Pančevo web portal se bavi gradom Pančevom, gradskim vestima, servisnim informacijama, najavama dešavanja itd. Portal dnevno poseti u proseku više od 400 unikatnih posetilaca, a najveći broj njih je iz Pančeva.

Statistika poseta za maj 2008. :

Pancevo.co.rs statistika poseta za maj 2008.

Kao što vidite sa slike iznad, broj posetilaca na mesečnom nivou je veći od 12 hiljada. Ukoliko želite da svi u Pančevu saznaju za vas i vašu firmu, najbolji način je da zakupite reklamni baner na Pančevo web portalu i tako unapredite svoj posao.

Požurite broj banera je ograničen!

PDF downloadZa uslove reklamiranja na Pancevo web portalu i sve dodatne informacije preuzmite naš cenovnik reklamnog prostora u pdf formatu (desni klik na ikonu sa leve strane, pa levi klik na "Save Target As..." ili "Save Link As...").

Ukoliko nemate Adobe Reader koji vam je potreban da biste mogli da otvorite naš cenovnik, preuzmite ga OVDE.

Razmena banera

Da biste razmenili baner sa nama Vaš sajt mora da zadovolji naš kriterijum. Vaš zahtev za razmenu i baner nam možete poslati na e-mail kontakt@pancevo.co.rs, a mi ćemo Vas obavestiti da li je vaš zahtev prihvaćen.

Prihvatamo banere veličine 80x15px, formata jpg, png ili gif veličine do 2 KB. Baneri se postavljaju sa donje leve strane. Naše banere možete linkovati direktno na Vaš sajt koristeći HTML kod prikazan u tabeli ispod ili ih možete preuzeti sa ove strane.

Pancevo web portal Pancevo web portal