Pančevo web portal na nacionalnom domenu

Pošaljite email-om Pošaljite email-om Odštampajte Odštampajte

Pancevo web portal

Poštovani posetioci,

zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da se Pančevo web portal od sada nalazi na domenu www.pancevo.co.rs. Dve godine smo radili na domenu www.pancevo.ws, ali kako je od skoro počeo da funkcioniše nacionalni domen Srbije .RS, odlučili smo da portal premestimo na novi nacionalni domen.

Adresu www.pancevo.rs koja je bila najlogičniji izbor, nismo mogli da dobijemo jer je rezervisana za novi sajt Opštine Pančevo, preostalo nam je da biramo izmedju domena pancevo.in.rs i pancevo.co.rs. Odlučili smo se da registrujemo oba, a da kao glavni postavimo pancevo.co.rs.
Kada smo započeli ovaj naš projekat 2006. godine, svi top level domeni (.com, .net i .org) sa imenom našeg grada bili su odavno zauzeti, tako da smo se u tom trenutku opredelili za .ws domen, što je skraćenica od Web sajt.

Medjutim kako se portal konstantno razvijao, shvatili smo da je nepohodno da se sa globalnog domena prebaci ne regionalni. Zato smo sačekali da počne sa radom .RS domen i čim su se ispunili svi potrebni uslovi, obavili smo transfer. Novi domen bi trebalo da obezbedi bolje pozicioniranja portala u rezlutatima pretrage na pretraživačima i na taj način da pomogne našim posetiocima da lakše dodju do željenih informacija.

Stari domen www.pancevo.ws ostaje i dalje aktivan, ali ako pokušate da mu pristupite bićete automatski redirektovani na novi domen www.pancevo.co.rs.

Uskoro će na portalu da počne sa radom online sistem malih oglasa za Pančevo, a spremamo i druge novine. Zato ostanite i dalje uz nas – budite u toku.

Pancevo.co.rs Administracija

Napisano u kategoriji Pancevo.co.rs vesti | Autor M. S. dana 21.9.2008 u 9:12h Ključne reči: l l l l

Pošaljite na: FacebookTwitterPratite naše vesti preko RSS-a

Srodne vesti

Ostavite komentar