Grejanje u Pančevu počinje od prvog oktobra

Pošaljite email-om Pošaljite email-om Odštampajte Odštampajte

RadijatorGrejna sezona u Pančevu počinje 1. oktobra, iako je ranije najavljivano da treba da počne dve nedelje kasnije, saopšteno je iz Javno-komunalnog preduzeća Grejanje Pančevo.

Dejan Tucović, direktor tog preduzeća, rekao je da je juče dobio nalog od gradske uprave da grejna sezona startuje 1. oktobra, umesto petnaestog kako je planirano ranije.

Javno-komunalno preduzeće Grejanje Pančevo spremno je u potpunosti da prvog oktobra počne sa toplim probama u celokupnom sistemu daljinskog grejanja. Te tople probe će prerasti u početak grejne sezone u gradu, izjavio je Tucović. Početak grejne sezone ne zavisi od radova na izgradnji novog toplovoda, jer su stari sistemi u potpunosti sačuvani i oni će omogućiti normalno funkcionisanje sistema za grejanje.

Zbog naglog pada temperature prethodnih dana, osetila se hladnoća u stanovima i učionicama u školama u Pančevu, tako da je bilo je pritužbi gradjana. Iz tog razloga je gradska uprava donela odluku da grejna sezona počne dve nedelje ranije.

Napisano u kategoriji Gradske vesti | Autor M. S. dana 30.9.2008 u 3:28h Ključne reči: l l

Pošaljite na: FacebookTwitterPratite naše vesti preko RSS-a

Srodne vesti

Jedan komentar na “Grejanje u Pančevu počinje od prvog oktobra”

  1. draganailic kaže: 15.12.2008 u 8:59h

    s obzirom da je grejanje mlako ove godine i da stalno moramo da intervenišemo,mi koji stanujemo na zadnjim spratovima da bi radnici iz grejanja došli da dopune sistem vodom kako bi i mi imali u svim sobama grejanje,a to je neki put vrlo teško ostvariti jer se vikendom ne javljaju na dežurni telefon dispečera,najzad kada dođu što je ovaj put bilo zaista brzo,na pitanje šta se dešava dobili smo odgovor,nisu ugrađeni automatski dopunjivači vode koji kaku su nam rekli koštaju oko 2000dinara-sramota zar ne,gospodo iz grejanja,opštine ili čega više ako je to toliko skupo kupite taj mali uređaj pa nam uračunajte u cenu grejanja da se ne bi smrzavali-hvala ili možda da damo svi dobrovoljni prilog ne bi li imali adekvatno grejanje!

Ostavite komentar