Nove razglednice i fešta ispred opštine

Pošaljite email-om Pošaljite email-om Odštampajte Odštampajte

BMX skok 2 - PancevoTuristička organizacija Pančeva u subotu 18. oktobra organizovala je celodnevnu prezentaciju novih razglednica grada ispred svojih prostorija, odnosno na opštinskom platou. ’’TOPdžije’’ su se potrudile oko organizacije, te su napravili sadržajan događaj.

Naime, imali su mnogobrojne goste, među kojima su bili: pančevački klub ekstremnih sportova ’’Freestyle’’, koji je na plato doneo skakaonice i šine na kojima su lokalni i osiječki skejteri, roleraši, BMX i mauntajnbajk vozači, pokazali svoje hardkor veštine. Pored ’’ekstremista’’ gostovali su i TrenchTownRockers-sound sistem lokalni rege-dab sastav koji je sa gostima iz Austrije, Mountain Top Hi Powa i Ras Sound International iz Salzburga, ispunio plato dobrim ritmom, dok je Elektro dance team igrao.

BMX skok 3 - PancevoBMX skok 1 - PancevoKliknite na slike za uvećanje.

Grafiti majstori su se likovno izražavali, ali kako su okolni zidovi pogodni za grafite već popunjeni, crtali su po belim platnima. Prema rečima direktora TOP-a, Pavla Đukića zamisao je bila da prezentacija ne bude uobičajeni prikaz razglednica u prostoru studija televijzije.

Pancevo razglednica - 1Pancevo razglednica - 2Sudeći po posećenosti platoa ispred Opštine, organizator je u potpunosti uspeo u nameri da na neuobičajen i za građane atraktivan način prikaže nove razglednice našeg grada, kao i da na jednom mestu objedini urbana alternativna dešavanja. Za fanove ekstremnih sportova ovo je bila još jedna prilika da lokalne vlasti podsete na nepostojanje skejt parka uprkos velikoj popularnosti istih u Pančevu.

Napisano u kategoriji Gradske vesti | Autor B. Š. dana 19.10.2008 u 11:48h Ključne reči: l l l

Pošaljite na: FacebookTwitterPratite naše vesti preko RSS-a

Srodne vesti

Ostavite komentar