Danas u Pančevu počinje sajam zapošljavanja

Pošaljite email-om Pošaljite email-om Odštampajte Odštampajte

PosloviDanas u Pančevu u Domu vojske počinje sajam zapošljavanja. Sajam će se održati od 10 do 14 sati, a organizuje ga Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje.

Očekuje se prisustvo oko 50 poslodavaca koji će zainteresovanima ponuditi više od 400 potencijalnih radnih mesta.

Od poslodavaca izmedju ostalih učestvovaće “Petrohemija”, “Azotara”, “Tehnomarket”, “Panonija”, “Al sistem”, “Elektrostar”, rekao je Nedeljko Erak, direktor filijale za zapošljavanje. Kao posebnu priliku istakao je da će se na ovom sajmu naći i Vojska Srbije sa ponudom profesionalnih poslova.

Svi zainteresovani imaće priliku da svoje radne biografije prilože za poslove iz oblasti hemijske, gradjevinske, komercijalne, tekstilne, mašinske i mnogih drugih delatnosti. Kao sastavni deo ovog sajma za zapošljavanje planirano je održavanje okruglog stola na temu "Mesto i uloga lokalnog Saveta za zapošljavanje".

Organizatori ovog desetog jubilarnog sajma u Pančevu su osim Filijale Nacionalne službe za zapošljavanje, Dom Vojske, Gradska uprava, Regionalna privredna komora, a pokrovitelji su “3dnet ISP” i Dom omladine.

Po evidenciji zavoda za zapošljavanje u Pančevu trenutno ima oko 10.300 nezaposlenih, tako da je ovo odlična prilika da se taj broj smanji.

Napisano u kategoriji Najave dešavanja | Autor M. S. dana 22.10.2008 u 12:45h Ključne reči: l

Pošaljite na: FacebookTwitterPratite naše najave preko RSS-a

Srodne vesti

Ostavite komentar