Otvaranje sajma zimske opreme

Pošaljite email-om Pošaljite email-om Odštampajte Odštampajte

Expo-zim“SVE ZA ZIMU, SVE ZA SPORT – PRIPREMI SE, OPREMI SE” moto je 23. međunarodnog sajma zimske sportske opreme, turizma i rekreacije. Svečano otvaranje ovogodišnjeg Expo-zim-a je u četvrtak 4. decembra u 12 sati u hali 1 Beogradskog sajma. Na skiju koja se simbolično prenosi u svaku narednu manifestaciju, koja je svojevrsno obeležje ovog sajma i na koju se potpisuju velike svetske zvezde koje poslednjih godina otvaraju ovaj sajam, ove godine svoj autogram staviće Bojan Križaj, najavio je Anđelko Trpković, generalni direktor Beogradskog sajma. Expo-zim trajaće do nedelje 7. decembra. Inače, ovogodišnji ’’potpisnik’’ skije, Bojan Križaj prvi je smučar druge Jugoslavije i osvajač mnogih medalja na takmičenjima najvišeg svetskog ranga.

Fanovi zimskih sportova imaće prilike da u hali 1 Beogradskog sajma u navedenom periodu od 10 do 20 sati pronađu svu neophodnu opremu kao i da se informišu kod turističkih agencija o aranžmanima ali i da sa sajamskim popustima od 10 do 20 posto koje odobravaju Skijališta Srbije uplate svoje zimovanje. Ulaznica za sajam košta 280 dinara, a parking se plaća 100 dinara na sat. Pored štandova sa novim skijama, snoubordovima, garderobom i ostalim elementima ski-opreme za koje je predviđen sajamski popust, posetioci Expo-zim-a moći će u hali 5 da menjaju svoje stare rekvizite.

Osim zimske opreme na sajmu će biti i oprema za planinarenje i kampovanje. Izlagaće i proizvođači sportskog tekstila, sportske literature, a biće u ponudi i vitamina i minerala za sportiste i rekreativce. Skijašima, borderima i klizačima kojima nedostaju pancerice, čizme, klizaljke ili neki drugi segment opreme za ovu sezonu savetujemo da požure i posete ovaj sajam još prvih dana, kako ne bi propustili povoljnu polovnu opremu. Zainteresovani za izlaganje na Expo-zimu mogu se prijaviti popunjavanjem formulara, koji se može skinuti sa oficijelnog sajta Beogradskog sajma www.sajam.co.rs.

Napisano u kategoriji Vesti iz okoline | Autor B. Š. dana 1.12.2008 u 10:34h Ključne reči: l l

Pošaljite na: FacebookTwitterPratite naše vesti preko RSS-a

Srodne vesti

Ostavite komentar