"Čas skejtborda" u Mašinskoj školi

Pošaljite email-om Pošaljite email-om Odštampajte Odštampajte

SkejtbordU Pančevu 21.02.2009. na košarkaškom terenu Mašinske škole, po prvi put će se održati takmičenje u izvođenju trikova na skejtbordu pod nazivom
”Čas skejtborda”. Nagrade su obezbedjene od strane K.X.S. ”Freestyle” (www.freestylepancevo.co.rs) koji je i organizator ovog zaista zanimljivog događaja u našem gradu.

Takmičenje će se održati na potpuno ravnoj podlozi bez ikakvih prepreka i sprava jer su u toku prošle godine sve skakaonice i sprave pokradene iz razloga što lokalna vlast nije bila u mogućnosti da izdvoji novčana sredstva za izgradnju famoznog Skejt Parka za koji se lokalni skejteri i bajkeri bore već nekoliko godina unazad.

Glavni razlog održavanja ovog događaja je taj da se još jednom podseti gradska vlast da nisu mrdnuli ni malim prstom povodom pravljenja poligona za ove ekstremne, a u isto vreme i Olimpijske sportove. Nadamo se da nećemo dočekati da neko od naših klinaca završi pod točkovima automobila kao što se to desilo u Beogradu pre par godina, da bi vlast nakon toga napravila taj jedan jedini poligon za ove vrste sportova.

Lokalnih 130 klinaca se i dalje pita zašto su oni lošiji od njihovih vršnjaka iz gradova gde je vlast sama svojim sredstvima bez ikakvih potpisa, peticija, takmičenja, promocija itd. omogućila svojim mladima da se bave i ovim sportovima.

Najavu događaja napisao i poslao: Aleksandar Trbović

Napisano u kategoriji Najave dešavanja | Autor M. S. dana 16.2.2009 u 12:30h Ključne reči: l

Pošaljite na: FacebookTwitterPratite naše najave preko RSS-a

Srodne vesti

Ostavite komentar