15 minutes pictures – “Čudovište iz Tamiša”

Pošaljite email-om Pošaljite email-om Odštampajte Odštampajte

Čudovište iz Tamiša plakatDodjite na premijeru ovog filma 22.12.2006. u 20h u Centar za kulturu ili 23.12.2006. u 18h takodje u CZK.
Evo šta sami autori kažu o filmu:
ČUDOVIŠTE IZ TAMIŠA (u daljern tekstu ČIT) je treći i najgluplji film grupe 15 minutes pictures. Tehnički skroman, 80-tak minuta dug i bezmerno glup, ČIT je šilo za vaše oči, testera za vaš mozak i šamar za vaš obraz. Delom finansiran od strane Skupštine opštine Pančevo, ČIT je nedvosmisleno sramotna budalaština, bled pokušaj pravljenja dugometražnog filma, (komedije) sa smešnim specijalnim efektima, autorskom muzikom i mnogo mladih glumaca (neki su ucenjeni pa su glumili, neki su nasamareni ušli u celu stvar i ne znajući šta ih čeka, a neki su načisto glupi pa su učestvovali). Jednom rećju, ČIT je djubre. Znači, idealna zabava u hladnim zimskim danima.”

Grupa ludaka odgovornih za film:

Sound recording Vlada Jovanovć – Meda, Nemanja Bujišić; Sound design Nemanja Bujišić; Visual effects Miloš Milošević, Darko Tomić, Nebojša Nenadić; Asistent režije, tehnička podrška, as. snimatelja zvuka Predrag Pedja Niškanavić; Pomoćni režiser, key grip, majstor svetla, as. kamere Marjan Vrhovac- Kima; Režija, scenario, montaža, dir.fotografije, filmska muzika Nebojša Nenadić – Beat.

Kome ne bude dosta mentalne buke od ovog takozvanog ’’filma’’ posle projekcije u CZK sledi i true buka. U čast cele ove budalaštine U Studiju 21, nastupaće sledeći vokalno instrumentalni sastavi:

REGRUTS

NEŠTO NAJGORE

ISKAZ I SVEDOCI

O-POSITION

DJ Vlada Jovanovic – “Beatanga” with MC Iskaz

Izvodiće se uglavnom folk hitovi, al’ ne oni seljački, nego prava izvorna i narodna muzika i možda ponešto od zabavne.

Napisano u kategoriji Gradske vesti | Autor M. S. dana 14.12.2006 u 3:31h

Pošaljite na: FacebookTwitterPratite naše vesti preko RSS-a

Srodne vesti

Ostavite komentar