Bodibilding i fitnes – Srbija Open – Kula

Pošaljite email-om Pošaljite email-om Odštampajte Odštampajte

Kula je u subotu 29.09.2007. bila domaćin takmičenja u fitnesu, bodibildingu i fitnes kid-u, a sve je organizovano pod okriljem NABBA organizacije.
Pančevo je na ovom medjunarodnom mitingu imalo četiri učesnice, članice Flex-fitnes kluba. Naše sugradjanke su osvojile dve medalje. Jednu zlatnu, jednu bronzanu i mnoštvo simpatija publike.

Pogledajte jedan deo nastupa Pančevačkih takmičarki:

Srbija Open otvaranjeU kategoriji model fines-niskoj(visinski ispod 170cm) nastupale su Sandra Smilevski i Tanja Černjev. Treće mesto i bronzana medalja pripala je Sandri Smilevski dok je njena kupska koleginica Tanja Černjev zauzela četvrto mesto. Tanji je inače ovo bio prvi javni nastup, tako da je trema i odsustvo iskustva na ovakvim takmičenjima učinilo da ona ne pokaže sve svoje adute u punoj meri, u poredjenju sa već iskusnim takmičarkama. Od nje se spravom očekuju još bolji rezultati na narednim takmičenjima.

Samanta SaponjaU visokoj kategoriji(iznad 170cm), Samanta Šaponja je još jednom potvrdila da na ovim prostorima nema pravu konkurenciju i osvojila zlatno odličije, dok je Tanja Budović bila četvrta. Možda nisu sve devojke ponele u svoj grad po medalju, ali su zato osvojile najviše aplauza i pozitivnih komentra publike.

U sali punoj publike i novinara, sevavli su blicevi foto aparata dok su naše takmičarke nastupale. To ne čudi ni malo kada se uzme u obzir da su Pančevke nastupale u najatraktivnijoj kategoriji MODEL FITNES-u. Ono što izdvaja ovu karegoriju od ostalih jeste lepo oblikovano telo ,savršenih proporcija, ne previše mišićavo, uz naglašenu ženstvenost. Nastup se sastoji iz dva izlaska na binu. Prvi je u kupćem kostimu, a drugi u večernjoj haljini. Devojke izlaze zajedno na binu i poziraju, a zatim jedna za drugom imaju slobodan nastup, kako bi svaka takmičarka došla do izražaja u punom sjaju.

Bio je to pravi spektakl, dobro medijski ispraćen, za šta su se pobrinule domaće i medjunarodne televizijske kuće i fotoreporteri najelitnijih sportskih časopisa koji su bili prisutni u velikom broju.

U nedelju 07.10.2007. biće održano prvenstvo Srbije u fitnesu i bodibildingu u Beogradu, što je ujedno i kvalifikacija za Mister Univerzum i Svetsko prvenstvo u fitnesu. Naše Pančevke se uveliko spremaju baš za ovaj dan, a mi im želimo da zablistaju u punom sjaju.

J. S.

Napisano u kategoriji Vesti iz zemlje i sveta | Autor M. S. dana 2.10.2007 u 2:38h

Pošaljite na: FacebookTwitterPratite naše vesti preko RSS-a

Srodne vesti

Jedan komentar na “Bodibilding i fitnes – Srbija Open – Kula”

  1. dzo kaže: 1.7.2008 u 6:06h

    najbolji nastup je bilo u kuli ja neznam zasto se ne odrzava jos u kuli takmicenje?

Ostavite komentar