Pančevački prvi & EXIT promo party

Pošaljite email-om Pošaljite email-om Odštampajte Odštampajte

I ove godine pod pokroviteljstvom resora za omladinu opštine Pančevo u našem gradu na Košarkaškom terenu KK Tamiš (TC kod suda) održano je 22.06.07 takmičenje u zakucavanju, šutiranju trojki, crtanju grafita, a dan posle održan je EXIT promo party.

Na takmičenju u zakucavanju učestvovalo je 8 takmičara, a ocenjivala ih je tročlana komisija. Prvo su održane kvalifikacije u kojima je svaki takmičar imao po tri zakucavanja, a nakon toga 4 takmičara su se kvalifikovala u finale na osnovu osvojenih poena. U finalu je pobedio Dušan Petrov sa osvojenih 40 poena, drugi je bio Predrag Grujičić 39 poena, a treće mesto zauzeo je Nikola Mićanović sa 37poena. Svi su se dobro zabavljali, a takmičari su dobili ovacije prisutne publike za prikazanu veštinu i umeće. Za sve one koji su u petak propustili zakucavanja Pancevo.co.rs ekskluzivno predstavlja snimak takmičenja, uživajte:

Što se takmičenja u šutiranju trojki tiče krajnji ishod je bio sledeći:

  1. Miroslav Dobričan (ubačenih 10 od 15)
  2. Nikola Hočevar (ubačenih 8 od 15)
  3. Željko Pasuj (ubačenih 7 od 15)

 

Pancevo grafit tc kod sudaU crtanju grafita učestvovalo je ukupno 18 ekipa, 10 ekipa iz Beograda 8 iz Pančeva. Radovi su im zaista prava umetnička dela i svi oni će ubuduće ulepšavati zidove terena KK Tamiš. Ovaj smo izdvojili, a ostale pogledajte u našem foto albumu.

Exit promo party 2007Sutradan 23.06.07 odražana je EXIT promo žurka. Radili su je DJ Jay Lumen, DJ Milos Vujović i DJ Nikola Pešić. Muzika je bila više nego dobra, atmosfera fantastična, a gomila ljudi se ludo provela. Def. bi našem gradu prijalo još ovako dobrih žurki.

Pogledajte ostale slike sa žurke u našem foto albumu.

Napisano u kategoriji Gradske vesti | Autor M. S. dana 26.6.2007 u 5:23h

Pošaljite na: FacebookTwitterPratite naše vesti preko RSS-a

Srodne vesti

Ostavite komentar