Novi dizajn portala

Pošaljite email-om Pošaljite email-om Odštampajte Odštampajte

Pancevo.co.rs logoInternet se menja i razvija strahovito brzo, nove tehnologije i novi standardi donose nove mogućnosti. Da bi smo išli u korak sa vremenom bili smo primorani da u potpunosti promenimo dizajn sajta i CMS koji ga pokreće. Pancevo.co.rs postoji od 10 maja 2006. godine, u početku je sajt pokrenut sa svega par, skromnih, statičkih html stranica, a kasnije se oslanjao na popularni e107 CMS.

Za to vreme dizajn je ostajao manje više isti sa odredjenim izmenama, a dogodilo se i to da je sajt 10-tak dana bio nedostupan posetiocima, zbog problema sa hostingom.

Ta vremena su iza nas i gledamo samo napred. Danas Pancevo.co.rs portal ima svoje stalne posetioce, a svakim danom priključuju im se novi. Ovaj novi dizajn je rezultat predanog rada i trebao bi da omogući lakšu, bržu navigaciju i lakši pregled sadržaja. Kao i da omogući posetiocima da se sa svojim predlozima i komentarima uključe u razvoj projekta.

Uveden je novi sistem komentara, tako da od sada možete ostaviti komentar na svaku vest. Od novina tu su još arhiva vesti, mapa sajta, i novi IRC Java Chat.

Ostale stvari su u razvoju i biće dodavane kako ih budemo završavali. Sve je još uvek friško tako da nam nemojte zameriti što neke stvari nisu još uvek završene, radimo na tome. Ukoliko naidjete na neku grešku ili imate neki predlog molimo Vas da nas kontaktirate i ukažete nam na propust.

Želimo Vam prijatan boravak i ostanite i dalje uz nas,
Pancevo.co.rs Administracija.

Napisano u kategoriji Pancevo.co.rs vesti | Autor M. S. dana 5.9.2007 u 1:33h Ključne reči: l l l

Pošaljite na: FacebookTwitterPratite naše vesti preko RSS-a

Srodne vesti

Ostavite komentar