Parking služba u Pančevu radi selektivno

Pošaljite email-om Pošaljite email-om Odštampajte Odštampajte

Pre dvadesetak dana, igrom slučaja zatekao sam se u gradu, bila je subota negde oko 13:00h. Parkirao sam auto u Lenjinovoj kod Raiffeisen banke i baš u tom trenutku je naišao službenik parking servisa. Zamolio sam ga da mi ne upisuje broj tablice sobzirom da je već krenuo zadnji sat naplate. Bilo je 13:10h, a parking se u prvoj zoni subotom naplaćuje do 14h. Nije hteo ni da čuje, naravno da mi ne bi pauk odneo auto platio sam sms-om. Nisam se uopšte ljutio na čoveka, samo je radio svoj posao.

Pancevo - ne dozvoljeno parkiranjeMedjutim danas sam dobio slike koje su me skroz izbacile iz takta, definitivno u ovom gradu ne važe ista pravila za sve. Ovo je slikano 21.09.2007. u 14:15h. Dakle bio je petak u sred radnog dana, strogi centar grada. Kliknite na sliku da je vidite u punoj veličini.

Pancevo - ne dozvoljeno parkiranje 2Na slikama se jasno vidi da je kamion,kome je inače zabranjen saobraćaj u centru, parkiran u prvoj parking zoni, na mestu koje je obeleženo žutom linijom. Dakle to nije parking mesto i jasno je da tu ne bi smelo da stoji ni jedno vozilo, a kamoli kamion! Da sam ja kojim slučajem ostavio tako svoj auto, pauk bi ga odneo u roku od 15min, medjutim dotični kamion je očigledno “preveliki zalogaj” za Pančevački Parking servis.

Dakle ukoliko želite da se parkirate u strogom centru Pančeva, gde hoćete, kad hoćete i na ne odredjen period, najbolje lepo doterate kamion i pošto ne mogu da vas pomere, verovatno se niko neće mnogo ni truditi oko vas. Pa bože moj, ko bi se još mučio da pomera kamion, kad ima toliko putničkih automobila nas gradjana koji mogu da se odnesu.

Slike nam je obezbedio fotomanijak.com i mi mu se ovom prilikom zahvaljujemo na tome.

Napisano u kategoriji Gradske vesti | Autor M. S. dana 1.10.2007 u 6:26h

Pošaljite na: FacebookTwitterPratite naše vesti preko RSS-a

Srodne vesti

Jedan komentar na “Parking služba u Pančevu radi selektivno”

  1. srdjan kaže: 10.11.2007 u 12:11h

    a gde je policija?

Ostavite komentar