Zaklao majku skalpelom

Pošaljite email-om Pošaljite email-om Odštampajte Odštampajte

SkalpelBranislav P.(34) preklao je 7. marta medicinskim slalpelom svoju majku Snežanu u porodičnom stanu u Ulici Slavka Rodića 10 u naselju “Tesla”.

Branislav Pavlović je odmah nakon hapšenja upućen na lečenje u psihijatrijsku bolnicu Okružnog zatvora u Beogradu. Branislav se u istoj ustanovio nalazio do jula prošle godine, zbog ubistva oca Dragana nožem, pre pet godina.

Osumnjičeni Pavlović je nakon svadje sa majkom u porodičnom stanu, u trenutku nervne nestabilnosti napao majku medicinskim skalpelom i zadao joj više uboda u predelu vrata, usled čega je nesrećna žena preminula u jako kratkom intervalu.

Branislav Pavlović je pre pet godina na gotovo isti način usmrtio i svoga oca, nakon čega je bio na lečenju u zatvorskoj bolnici Okružnog zatvora u Beogradu iz koje je pušten na slobodu 5. jula 2007. godine. Nakon ubistva majke, Pavlović je priveden istražnom sudiji suda u Pančevu koji mu je odredio pritvor. Na osnovu dijagnoze i nalaza lekara specijaliste, Branislav P. je upućen na lečenje u psihijatrijsku bolnicu Okružnog zatvora u Beogradu.

Napisano u kategoriji Crna hronika | Autor M. S. dana 13.3.2008 u 1:05h

Pošaljite na: FacebookTwitterPratite naše vesti preko RSS-a

Srodne vesti

Jedan komentar na “Zaklao majku skalpelom”

  1. Vladimir kaže: 11.4.2008 u 9:23h

    Uzas … Katastrofa .. Takve ljude treba smestiti sto dalje od SRBIJE …Ne treba nam takva buducnost ..Zelim samo da zive svi u miru,a ne kao ovo sto se desilo … Treba vise policije u gradu i sto vise kontrole ljudi … Tako bi se bar koliko toliko zaustavilo silovanja,ubistva itd :(( …SPASITE SRBIJU …MOLIM VAS!!!

Ostavite komentar