U Petrohemiji sve pod kontrolom

Pošaljite email-om Pošaljite email-om Odštampajte Odštampajte

Petrohemija PancevoSinoć oko 22h, “HIP-Petrohemija” Pančevo obavestila je putem lokalnih medija gradjane Pančeva da je zbog proboja na propilenskoj liniji došlo do manjih problema u radu fabrike “Etilen”. Obavešteni su nadležni inspektori, a stručni tim “Petrohemije” odmah je preduzeo mere da otkloni ovaj kvar.

“Nastali kvar je manjeg obima i planiramo da ga saniramo do 14h u petak”, izjavila je Tanja Tatomirović, menadžer za odnose s javnosću te kompanije.

Opštinski monitoring u Pančevu nije zabeležio skok zagadjujućih materija, što je kasnije potvrdila i republička inspektorka za zaštitu životne sredine Jelena Stanković.

“Povećana buka i plamen na etilenskoj baklji ne utiču na bezbednost gradjana ili životnu sredinu”, izjavila je Tatomirovićeva.

Napisano u kategoriji Gradske vesti | Autor M. S. dana 8.8.2008 u 1:12h Ključne reči: l l l

Pošaljite na: FacebookTwitterPratite naše vesti preko RSS-a

Srodne vesti

Jedan komentar na “U Petrohemiji sve pod kontrolom”

  1. saphir kaže: 9.8.2008 u 5:57h

    Citat: “Povećana buka i plamen na etilenskoj baklji ne utiču na bezbednost gradjana ili životnu sredinu”, izjavila je Tatomirovićeva.

    da se malo nasmejem… sve se nesto razmisljam da bi rekli da postoji opasnost… verovatno ondah ne bi rekli ni rec nego se pravili ludi kao i sve ove godine!

Ostavite komentar