Vozač usmrtio biciklistu pa pobegao

Pošaljite email-om Pošaljite email-om Odštampajte Odštampajte

Nastradali biciklistaU noći izmedju nedelje i ponedeljka na starom pančevačkom putu u blizini mosta na Tamišu dogodila se užasna tragedija. Vozač bele "Opel Astre" karavan pregazio je za sada još neidentifikovanog biciklistu, po prvim procenama starog oko 25 godina, i pobegao sa mesta nesreće.

Nesrećni biciklista je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta, a policija intenzivno traga za vozačem ubicom.

Do udesa je došlo kada je vozač "Astre" krećući se iz pravca Beograda ka Pančevu, prvo pretekao automobil ispred sebe prešavši preko pune linije, a potom je direktno udario u biciklistu koji je nailazio iz pravca Pančeva. Nakon sudara vozač "Astre" je istrčao iz svog vozila i nepokušavajući da pomogone oborenom mladiću, strpao bicikl u gepek. Zatim je okrenuo automobil i pobegao sa lica mesta u pravcu Beograda.

Policija je na licu mesta zatekla preminulog biciklistu i dugačak trag kočenja, a detaljnim pregledom mesta nesreće pronadjeni su točak od bicikla, polupani retrovizor, deo branika "Astre" i i lajsna od registarskih tablica. Telo nastradalog bicikliste prebačeno je na Institut za sudsku medicinu, gde će stručnjaci utrvditi njegov identitet.

Napisano u kategoriji Crna hronika | Autor M. S. dana 9.9.2008 u 10:02h Ključne reči: l l

Pošaljite na: FacebookTwitterPratite naše vesti preko RSS-a

Srodne vesti

Ostavite komentar