Pančevačka kreatorka na fešn selekšnu

Pošaljite email-om Pošaljite email-om Odštampajte Odštampajte

Modna kolekcija - Arabela Dramond neustrasivaNa 13. ’’Jacobs Fashion Selection-u’’ 17. oktobra u velikoj sali Studentskog kulturnog centra, svoju kolekciju ’’Arabela Dramond Neustrašiva’’ prezentovala je Milica Nakomčić, diplomirani dizajner proizvoda od kože. Reviju je na originalan način doslovno otvorila balerina Mirela Božić-Jovanović. Ona je odglumila Arabelu Dramond, koja došetajući do kraja piste otvara kovčežić u kojem se nalaze mentol bombone ’’Fisherman’s Friend’’ i konzumira proizvod zlatnog sponzora. Scenski element prezentacije kolekcije bila je ideja same kreatorke uz savete iskusne koreografkinje Jelene Mladenović.

Kolekcija ’’Arabela Dramond Neustrašiva’’ sadrži 15 unikatnih modela izradjenih od prirodnih materijala, kao što su: vuna, velur, tvid, kašmir, pamuk i lan. Na njima u početku dominiraju bež tonovi, koji se kasnije kombinuju sa svim nijansama morske modroplave boje, dok je drugi deo kolekcije elegantniji, te su siva, srebrna i crna na tim modelima najzastupljenije.

’’Ima već dosta interesenata za moje modele, razmisliću još šta ću uraditi sa kolekcijom. Ne bih da žurim pošto imam ponudu da ’’Arabelu’’ predstavim na još jednoj inostranoj modnoj manifestaciji, tako da čekam ishod tih “pregovora”.’’ objašnjava pančevačka kreatorka.

Nakon revije medijsko interesovanje za originalnu reviju egzotične kolekcije Milice Nakomčić bilo je evidentno, te je mlada kreatorka gostovala u mnogim beogradskim medijima. Sama dizajnerka je zadovoljna zapaženom revijom na ’’Jacobs Fashion Selection-u’’: ’’Uvek bude nekoliko meseci posla zarad “tih 10 minuta”, ali sa druge strane osetim se dobro kad pročitam pozitivnu kritiku u novinama, ili vidim sliku svog modela u novinama.’’.

Za muzičku pratnju revije bio je zadužen pančevački DJ Sloba Jovanović.

Napisano u kategoriji Vesti iz okoline | Autor B. Š. dana 21.10.2008 u 12:58h Ključne reči: l l

Pošaljite na: FacebookTwitterPratite naše vesti preko RSS-a

Srodne vesti

Ostavite komentar