Tribina o paklu droge

Pošaljite email-om Pošaljite email-om Odštampajte Odštampajte

Medicinski špricTribina na temu borbe protiv narkomanije biće održana danas 18. novembra sa početkom u 17 sati u velikoj sali opštine Pančevo u organizaciji lokalnog navijačkog kluba ’’Srpska Sparta’’, udruženja ’’Majke za decu protiv droge’’ i pančevačkog kluba američkog fudbala, ’’Pantera’’.

Učesnici tribine biće Lambe Đorelijevski, policijski inspektor iz Beograda, stručnjaka iz ove oblasti, koji neposredno i konkretno govori o borbi protiv narkomanije, Srđan Sekulić, naš sugrađanin, aktuelni nacionalni šampion u ultimat fajtu, zatim Aleksandar Jevremović, mladić koji je uspeo da se izleči od zavisnosti od narkotika, a govoriće i Nikola Damnjanović, član Gradskog veća zadužen za sport.

Organizatori su poslali pozivnice za učešće u tribini i velikom asu srpske košarke, Vladu Divcu, kao i beogradskom pravniku, Tomi Fili. Mada su dva gosta pozvana, njihovo učešće nije potvrđeno.

Kako iz ’’Srpske Sparte’’ objašnjavaju, glavni motiv za organizovanje ove tribine jeste zabrinjavajuća činjenica da u Pančevu ima čak 3000 registrovanih narkomana.

Napisano u kategoriji Najave dešavanja | Autor B. Š. dana 18.11.2008 u 1:32h Ključne reči: l

Pošaljite na: FacebookTwitterPratite naše najave preko RSS-a

Srodne vesti

Ostavite komentar