Studenti! Još 7 dana prijavljivanje za regresirani prevoz

Pošaljite email-om Pošaljite email-om Odštampajte Odštampajte

ZahtevIzjavaStudenti čiji se troškovi školovanja plaćaju iz državnog budžeta, a putuju međugradskim prevozom dobijaju od opštine Pančevo naknadu za troškove puta, i to za zimski i letnji semestar, kao i za septembarski ispitni rok. Za prijavljivanje za semestar koji je u toku ostalo je vremena do 28. novembra i to svakim radnim danom od 8 do 14 sati.

Fakultetlije koje su ’’na budžetu’’ neophodno je da sa sobom ponesu potvrdu da su redovni studenti, koju izdaje fakultet, ličnu kartu i indeks, i sa navedenom papirologijom odu u Opštinu u kancelariju na prizemlju ’’iza’’ Velike sale. Tamo se popunjavaju dva formulara, koje smo objavili kao fotografije uz ovaj tekst.

Dakle, bez obzira kojim se JAVNIM prevozom vozite do Beograda, obavezno se prijavite za regresiranje sredstava za prevoz, jer će isplata za zimski semestar biti u decembru u Centru za socijalni rad „Solidarnost” u Ulici Filipa Višnjića 16, od 9 do 13 sati.

Međutim, državni stipendisti, zatim studenti koji su ostvarili pravo na kredite i domove za ovu školsku godinu ne mogu se prijaviti za ova sredstva (za detaljne informacije pogledati fotografiju na kojoj je formular). Još jedan savet za budžetlije, ukoliko ne uspete da pronađete neobeleženu kancelariju u Opštini, ne ustručavajte se da upitate portire o mestu na kojem se možete prijaviti za regres sredstva za prevoz.

Napisano u kategoriji Gradske vesti | Autor B. Š. dana 21.11.2008 u 3:24h Ključne reči: l l l

Pošaljite na: FacebookTwitterPratite naše vesti preko RSS-a

Srodne vesti

Ostavite komentar