Novi motori u pančevačkom kros-klubu

Pošaljite email-om Pošaljite email-om Odštampajte Odštampajte

Sleva na desno - 150, 250 i stara dvotaktna Honda CRF 125Auto-moto klub ”Carbo concept” prošle nedelje dobio je pojačanje sa Dalekog istoka. U pitanju su dve nove četvorotaktne ’’Honde CRF’’ sa mašinama od 150 i 250 kubika. Promociju novih motocikala, lokalni klub organizovao je u nedelju 23. novembra u svojim prostorijama.

Tom prilikom predsednik amk-a ”Carbo concept”, Miroslav Štulić, organizovao je mini-parti kojem su prisustvovali članovi kluba, gosti, kao i bivši pančevački ’’krosisti’’ nekadašnji članovi tima ’’Carbo Štulić’’, koji je ove godine ponovo pokrenut pod novim imenom.

Nove Honde CRFNove Honde CRFNovi motori voziće se u dve različite kategorije. Veća ’’Honda’’ u klasi hepening, u kojoj učestvuju rekreativci, dok će se motocikl od 150 kubika takmičiti u konkurenciji od 80 kubika koju voze trkači do 16 godina. U amk-u ’’Carbo concept’’ kažu da tim ima podmladak sa ozbiljnom tendencijom rasta, zbog čega je kupovina ’’male’’ ’’Honde’’ bila logičan izbor. Pančevačke krosiste čekaju vansezonske aktivnosti i borba sa mrsnim prazničnim periodom za održanje kondicije. 🙂

Napisano u kategoriji Gradske vesti | Autor B. Š. dana 27.11.2008 u 3:44h Ključne reči: l

Pošaljite na: FacebookTwitterPratite naše vesti preko RSS-a

Srodne vesti

Ostavite komentar