Ajs end Timbe u "Arhivu"

Pošaljite email-om Pošaljite email-om Odštampajte Odštampajte

Ajs NigrutinU petak, 5. decembra, u klubu ’’Arhiv’’ nastupiće hiper-ultra-popularan domaći reper Ajs Nigrutin sa svojim kolegom Timbetom. Promena repertoara u ovom klubu iznenađuje, jer su dosad uglavnom pevali eminentni narodnjački starovi u usponu. Beogradski reperi počeće sa nastupom oko 22 sata, a cena za ulaz u klub 5. decembra biće 200 dinara.

Rezervacije za ovaj događaj obavljaju se putem telefona na mobilni broj: 065/6126616. Fanovi originalnog repera biće u prilici da čuju novi singl, ’’Papučar’’, sa poslednjeg cedea Ajsa Nigrutina, ’’Kajmak i katran’’. Za urnebesnog ’’Papučara’’ Nigrutin je uradio spot, koji možete pogledati ispod:

Ajs Nigrutin 2Inače, novi cd, koji je cenzurisan i namenjen slušaocima ispod 43 godine 🙂 , može se kupiti na svim trafikama.

Hitovi, kao što su ’’Uno, due, tre’’, ’’Idemo odma’ ’’ i aktuelni ’’Papučar’’ dovoljan su razlog da u petak ne ostanete kod kuće uz tv ili komp, nego odjezdite do kluba i prijatno se provedete uz ove prefinjene umetnike/ljubitelje piva, sarme i šita.

Napisano u kategoriji Najave dešavanja | Autor B. Š. dana 3.12.2008 u 3:05h Ključne reči: l

Pošaljite na: FacebookTwitterPratite naše najave preko RSS-a

Srodne vesti

Ostavite komentar