Gmail ne radi!

Pošaljite email-om Pošaljite email-om Odštampajte Odštampajte

Gmail ne radiAko ste jedan od miliona korisnika najboljeg besplatnog email servisa na tržištu Gmail-a, sigurno ste primetili da danas u toku dana niste mogli da pristupite svom email-u. Gmail je danas imao velikih problema u radu i mnogi korisnici uopšte nisu mogli da pristupe svojoj elektronskoj pošti. Problem još uvek nije otklonjen i inžinjeri kompanije Google ubrzano rade na otklanjanju kvara koji prouzrokuje probleme u radu servisa.

U obaveštenju na oficijalnom Gmail blogu nisu navedeni nikakvi detalji kakav je kvar u pitanju i kada će on u potpunosti biti otklonjen. Iz Google-a jedino obećavaju da će problem biti otklonjen u što je moguće kraćem roku. Dok se to ne desi, korisnicima ostaje samo da strpljivo čekaju.

Ovakva havarija dokaz je da ni najveći igrači na tržištu poput Google-a nisu otporni na tehničke probleme, stoga bi korisnici uvek trebalo da imaju barem još jednu rezervnu email adresu na nekom drugom servisu.

Gmail je pušten u rad sredinom 2004. godine. Prednosti Gmaila u odnosu na konkurenciju su ogromne: 2,7 GB prostora za poštu (a taj prostor se svake sekunde povećava!), fenomenalan spam filter, jako brz web interfejs, i naravno neprevaziđena Google tehnologija za pretraživanje pošte.

Za registraciju na Gmail-u u startu je bila potrebna posebna pozivnica koju je mogao poslati već registrovani korisnik, ali to ograničenje je ukinuto tako da se mogu registrovati svi zainteresovani korisnici, potpuno besplatno.

Napisano u kategoriji Vesti iz zemlje i sveta | Autor M. S. dana 1.9.2009 u 10:41h Ključne reči: l

Pošaljite na: FacebookTwitterPratite naše vesti preko RSS-a

Srodne vesti

Jedan komentar na “Gmail ne radi!”

  1. M. S. kaže: 4.9.2009 u 2:56h

    Gmail je istog dana proradio.

    Detaljan izveštaj kompanije Google o ovoj havariji možete pruzeti OVDE (dokument je na Engleskom u .pdf formatu).

Ostavite komentar