Pravila korišćenja i dodavanja oglasa

Pančevo web portal vam predstavlja on-line servis za postavljanje malih oglasa. Upotreba sistema on-line malih oglasa je u potpunosti besplatna, a od posetilaca se kao jedini uslov za korišćenje zahteva da se pridržavaju pravila koja su nabrojana ispod.

  • Zabranjeno je postavljanje piratskih oglasa. U piratske oglase ubrajaju se oglasi sa prodajom neovlašćenih autorskih dela ( softvera, filmova, muzike, itd. ) i oglasi sa linkovima ka sajtovima koji imaju ilegalan sadržaj.
  • Ukoliko želite da vaš oglas bude istaknut u određenoj kategoriji to se naplaćuje i za postavljanje takvog oglasa javite nam se za detalje oglašavanja na naš email [email protected].
  • Prilikom postavljanja oglasa obavezni su pravi kontakt podaci (prezime, ime, broj telefona i email). Pančevo web portal ne garantuje i ne smatra se odgovornim za lažne kontakt podatke.
  • Zabranjeno je postavljanje oglasa sa nemoralnim rečima, pornografskim materijalom i oglasa koji podstiču na mržnju bilo kakvog oblika.
  • Imajući u vidu da se oglasi automatski razvrstavaju, a administrator ih samo objavljuje, molimo Vas da vodite računa da svaki Vaš oglas bude poslat u odgovarajuću kategoriju/grupu. Zabranjeno je ponavljati isti oglas više puta.
  • Svaki postavljen oglas pojavljuje se kao prvi u svojoj kategoriji. Vaš oglas će biti aktivan 21 dan nakon objavljivanja, nakon toga oglas se briše iz naše baze podataka.
  • Vodite računa o vizuelnom izgledu oglasa tako što ćete paziti na velika, mala slova i nećete stavljati suvišne razmake, navodite broj telefona sa pozivnim, itd. Takođe, trudite se da prilikom pisanja oglasa koristite reči koje najbolje opisuju Vaš oglas, da bi omogućili što bolju pretragu Vašeg oglasa.

Pančevo web portal ne garantuje i ne smatra se odgovornim za sadržaj postavljenih oglasa.

U slučaju da smatrate da neki oglas povređuje autorska prava, Vašu privatnost ili ne poštuje navedena pravila Pančevo web portala, možete nas kontaktirati navodeći tačan sadržaj problematičnog oglasa. Prijavljeni oglas ćemo u najkraćem roku proveriti i u slučaju da je prijava tačna, oglas će biti obrisan.